top of page
  • Forfatters billedeJacob Nørgaard

18 April - NOSTALGI promo live session

Den 18 April var vi så heldige at have NOSTALGI i studiet til en indspilning af live session og generelt promo.

"Forsanger Claus Hassing (som blandt andet er kendt fra TV2’s ”Så det synger” og ”Dansk Melodi Grand Prix”) styrer bandet med rutineret hånd, og sammen med publikum bliver der skabt den gode stemning med den bedste musik.


Du er garanteret en kvalitativ og god oplevelse, både for øjne, ører, hofter og ben, når NOSTALGI sætter gang i din fest med soul-, pop- og rockklassikere fra alle tider."





Der var lagt en udførlig plan på forhånd, 4 indspilnings "laps" af 45 min, med 6 sange i hver lap.

Bandet var utroligt effektivt, fra 19.15 til 22.30 blev alt materialet indspillet og optaget.


Der var super god stemning hele aftenen igennem, de var på individuelt niveau virkelig dygtige, men også utroligt sammenspillet, hvormed det var "one take" på "one take".





Vi er dybt stolte af vores videoer og talentfulde kunstnere, der har besøgt vores studie i Aalborg. Vores Live Sessions er en sand oplevelse, arrangeret i studiets varme og hyggelige atmosfære.

Indspilningerne begynder med opstilling, lydprøver, en kop kaffe og en atmosfære af ro,

inden de endelige optagelser går i gang.

Vi foretrækker at optage videoer med et enkelt håndholdt kamera i ét sammenhængende klip. Vores kunstnere og arrangører er enige om, at denne tilgang skaber et intimt, levende og autentisk produkt, som sætter vores kunstnere i en stærk position på markedet og giver en helt unik oplevelse.












7 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Solister fra hele Europa bidrager på nyt album

Vi er igen igen stolte af at lægge faciliteter og erfaring til internationale projekter! The Hideout Studio i Aalborg indspiller, producerer, mixer og master Kenneth Dahl Knudsens´s helt nye album "Gl

bottom of page