top of page
  • Forfatters billedeJacob Nørgaard

19 April - Jacob Venndt Trio i Studiet

Opdateret: 29. apr.

Den 19 April var vi igen så heldige, at have Jacob Venndt "And the fabulous Trio" i the hideout studio i Aalborg.

Der var tale om en marathon indspilning, med forskellige typer af musik der skulle i kassen, fordelt på tre runder af indspilning.

Vores lydstudie i Aalborg er gearet til at tage imod disse livebands, som har brug for at tingene bare virker, og der er plads og ro omkring dem. Dagen var utrolig effektiv, vi havde i fællesskab lavet en køreplan for dagen, hvilket gav et fingerpeg om hvordan dagen skulle forløbe.

Bandet mødte ind til en fotosession i musikstudiet, der blev taget nogle promofotos, hvilket var en super sjov proces. Det skulle gå stærkt og vi var alligevel to mand på arbejde, så til alles fornøjelse blev det ærefulde hverv som "Blitz holder" mig (Jacob) tildelt.



Efter fotosession begyndte vi arbejdet med indspilningen. Der blev sat mikrofoner op og lavet hultjek.

Så var vi klar til at indspille første sang!





Indspilning i studiet er noget ganske særligt, selv for disse tre meget garvede musikerer, det er en helt særlig fornemelse at møde ind i studiet når vi har indspilningsdage og ved at der kommer artister. Jeg (Jacob) har nedenunder her lavet en lille kort video over mit arbejde den 18 og 19 april.



21 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Solister fra hele Europa bidrager på nyt album

Vi er igen igen stolte af at lægge faciliteter og erfaring til internationale projekter! The Hideout Studio i Aalborg indspiller, producerer, mixer og master Kenneth Dahl Knudsens´s helt nye album "Gl

bottom of page